اطلاعات جامع داروها و بیماریها
در این بخش میتوانید اطلاعات کامل و بهروز درباره داروها، کاربردها، عوارض جانبی و نحوه مصرف آنها را پیدا کنید. همچنین، مطالب علمی و معتبر درباره بیماریهای مختلف، علائم، روشهای درمان و پیشگیری در دسترس شما قرار دارد. هدف ما ارائه اطلاعات دقیق و کاربردی است تا شما بتوانید بهترین تصمیمات را برای سلامتی خود بگیرید.
کوتیاپین فومارات (Quetiapine Fumarate)
ضد سایکوز (مشتق دی بنزوتیازپین). a) درمان علائم و نشانه های اختلالات سایکوتیک b) مونوتراپی و یا درمان کمکی با لیتیم یا دی والپروکس برای درمان کوتاه مدت حملات مانیک حاد در اختلال دوقطبی
a) مصرف همزمان این دارو با داروهای آنتی هایپرتانسیو ممکن است سبب تشدید اصرات هایپوتانسیو شود. b) باربیتورات ها، گلوکوکورتیکوئیدها و ریفامپین ممکن است سبب افزایش متابولیسم کوتیاپین شوند. c) کاربامازپین، گلوکوکورتیکوئیدها، فنوباربیتال، فنی توئین، ریفامپین، تیوریدازین ممکن است سبب افزایش کلیرنس کوتیاپین شوند. d) کتوکونازول و اریترومایسین ممکن است سبب افزایش سطح خونی کوتیاپین شوند. e) آگونیست های دوپامین و لئودوپا ممکن است اثرات کوتیاپین را آنتاگونیزه کنند.
a) درمان علائم و نشانه های اختلالات سایکوتیک: در ابتدا 25mg از راه خوراکی 2بار در روز تجویز شده، افزایش دوز به میزان 25-50mg ، 2 یا 3 بار در روز از راه خوراکی در فواصل 2تا 3روزه صورت می گیرد. ماکزیمم دوز مصرفی 800mg می باشد. b) مونوتراپی و یا درمان کمکی با لیتیم یا دی والپروکس برای درمان کوتاه مدت حملات مانیک حاد در اختلال دوقطبی: در ابتدا 50mg از راه خوراکی 2بار در روز و سپس افزایش دوز به میزان 100mg در روز در 2دوز منقسم تا ماکزیمم 200mg از راه خوراکی 2بار در روز در روز 4ام صورت می گیرد. دوز معمول 400-800mg در روز می باشد.