اطلاعات جامع داروها و بیماریها
در این بخش میتوانید اطلاعات کامل و بهروز درباره داروها، کاربردها، عوارض جانبی و نحوه مصرف آنها را پیدا کنید. همچنین، مطالب علمی و معتبر درباره بیماریهای مختلف، علائم، روشهای درمان و پیشگیری در دسترس شما قرار دارد. هدف ما ارائه اطلاعات دقیق و کاربردی است تا شما بتوانید بهترین تصمیمات را برای سلامتی خود بگیرید.
مگزیلتین (Mexiletine)
در درمان انواع خاص ضربان قلب نامنظم
هشدارها در صورت وجود انسداد درجه 2 یا 3 گره AV بدون ضربان ساز و شوک کاردیوژنیک با احتیاط فراوان مصرف شود. ثبت نوارقلبی درطول مصرف این دارو ضروری است. در بیماران مبتلا به نارسایی شدید کبد و نارسایی احتقانی شدید قلب، کاهش مقدار مصرف دارو ممکن است ضروری باشد. توصیه می شود تنظیم مقدار مصرف دارو، حداکثر هر 3-2 روز صورت گیرد.
عوارض جانبی شایع مگزلیتین عبارتند از سوزش سر دل، حالت تهوع و استفراغ. در کنار اثرات مثبت مگزلیتین، ممکن است عوارض جانبی نیز دیده شود. چنانچه هریک از عوارض جانبی زیر را مشاهده کردید با پزشک خود تماس بگیرید: عوارض جانبی که کمتر رایج است: درد قفسه سینه ضربان تند یا نامنظم قلبی تنگی نفس عوارض نادر تشنج (سیژر) تب یا لرز خونریزی یا کبودی غیرعادی برخی از این عوارض جانبی نگران کننده نبوده و نیاز به توجه پزشکی ندارد. این اثرات جانبی در طول درمان و زمانی که بدن خودش را با دارو تطبیق می دهد از بین می روند. همچنین از طرف کادر درمان به بیمار توصیه هایی جهت کاهش یا پیشگیری از برخی از این عوارض جانبی داده می شود.
دوره درمان با این دارو باید کامل شود. مصرف این دارو حتی در صورت احساس بهبودی باید ادامه یابد. هیچ یک از نوبت های مصرف دارو نباید فراموش شود. در صورت فراموش شدن یک نوبت مصرف دارو، درصورتی که طی چهار ساعت به یاد آورده شود، آن نوبت باید مصرف شود. در غیر اینصورت از مصرف نوبت بعدی و دو برابر کردن آن باید خودداری گردد. هنگام رانندگی یا کار با وسایلی که نیاز به هوشیاری دارد به علت احتمال بروز سرگیجه باید احتیاط نمود. اگر قصد بارداری دارید، اگر باردار هستید و اگر در دوران شیردهی بسر می برید حتما به پزشک خود اطلاع دهید. پزشک فواید مصرف دارو را در برابر خطرات آن سنجیده و تصمیم می گیرد که آیا مصرف دارو را ادامه دهید یا آن را قطع کنید.
178 دارو با نگزلیتین تداخل ایجاد می کنند. از معروف ترین آنها می توان به آلپرازولام، ویتامین C، ویتامین D3، ویتامین B12، لووتیروکسین، اس امپرازول، آسپرین، روغن ماهی، فوروزماید، وارفارین، پرگابالین و دولوکستین اشاره کرد.
بزرگسالان: در درمان آریتمی بطنی ابتدا 200 میلی گرم هر 8 ساعت مصرف می شود. مقدار مصرف در فواصل مشخص به 50-100 میلی گرم هر 2-3 روز برحسب نیاز و تحمل بیمار افزایش یا کاهش می یابد.
کپسول 100 میلی گرمی و 200 میلی گرمی